Er gaat niets boven een goede start van de dag met een heerlijk ontbijtje! Dat vind ik voor mijzelf maar ook voor mijn zoon Ramos. De variatie in zijn ontbijt is echter nog wel ver te zoeken want hij drinkt alleen nog maar moedermelk. Maar ik, zijn moeder, heeft geluk want dat betekent dat ik tijd genoeg heb om lekker voor te proeven voor hem;).

Ik was dan ook blij met de Love My Veggies bag die ik opgestuurd kreeg. De super leuke (boodschappen)tas zat gevuld met Snoepsterren en MiniMuesli voor kindjes van 8+ en 12+ maanden.  Vandaag deel ik een heerlijk ontbijtrecept met de Minimuesli – Wortel & Banaan. Maar eerst zal ik mijzelf even voorstellen.

Ik ben Kimberly, 27 jaar, samenwonend met lieve Ed en onze zoon Ramos (4 maanden). Recepten, foodfoto’s en baby’s zijn onderwerpen waar ik mij dagelijks mee bezig houd. Met mijn bedrijf NEWBORN FIT MAMA coach ik moeders op gebied van voeding & sport na hun zwangerschap. Dit doe ik door middel van Online Coaching en Personal training. Simpele recepten samenstellen zodat die in het eetpatroon van het hele gezin passen is een groot onderdeel van het programma en dus ging ik snel aan de slag met dit ontbijt.

Recept: Griekse Yoghurt & Minimuesli FEEST!

Als je het mij vraagt is lekker en simpel in het geval van voeding een hele goede combinatie en dus maakte ik het mezelf makkelijk en bereidde ik dit ontbijtje in 5 minuten.

  • 300 gram Griekse yoghurt (0 of 10% vet)
  • 30 gram Minimuesli Wortel & Banaan
  • Verse aardbeien
  • Half reepje pure chocolade 85% van Mosser Roth (Aldi)

Ik heb heerlijk genoten van mijn ontbijtje en kijk er nu al naar uit om deze samen met Ramos te eten. Maar eerst nog even klein blijven hoor want het gaat allemaal al veel te snel!

Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt om mijn Instagram en ons laat weten of jullie de Minimuesli ook al hebben geproefd 😉

Liefs,

Kimberly
NEWBORN FIT MAMA