Love My Veggies heeft een duidelijk streven.
 Wij werken vanuit ons gevoel en moederhart.

Natuurlijk

Onze producten zijn altijd 100% natuurlijk en biologisch. We gebruiken de best mogelijke ingrediënten en geloven erin dat kindervoeding vrij moet zijn van onnatuurlijke toevoegingen.

Voedingswaarde

Onze producten bevatten meestal een kleine hoeveelheid groente en fruit. Wij zorgen ervoor dat onze ingrediënten van biologische oorsprong en van A-klasse zijn. Daarnaast voegen wij nooit suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen toe.

Innovatief

Wij willen altijd bezig zijn met nieuwe producten en vernieuwend blijven. De markt veranderd constant en wij willen onze doelgroep blijven verrassen met nieuwe, smaakvolle, leuke en vooral gezondere producten.

Transparant

Onze missie moet voor iedereen duidelijk zijn. Wat je ziet, is wat je krijgt. Wij voelen ons verplicht een zo gezond mogelijke keuze te bieden. Je kind is immers je kostbaarste bezit. Bij ons zul je niks op de verpakking zien staan als het er ook niet in zit.

Natuurlijk

Love My Veggies is ruim 7 jaar geleden begonnen omdat wij als moeders lekker eten voor baby’s in de supermarkten misten. We zagen dat er nog te veel producten met suiker werd verkocht en ontwikkelden een missie om hier verandering in te brengen. We zijn ons eigen merk begonnen met het idee om zoveel mogelijk suiker te vervangen door groenten en fruit.

Wat begon als een goed idee is nu bijna 7 jaar later uitgegroeid tot een bedrijf met 10 succesvolle producten die allemaal verkocht worden in supermarkten in Nederland en België. Wij zijn het dagelijkse ontbijt en tussendoortje voor veel kinderen en daar zijn we erg trots op. En nog lang niet klaar. Love My Veggies!