Love My Veggies heeft een duidelijke missie


Maak gezonde voeding leuk en vanzelfsprekend voor de opgroeiende generatie!

Natuurlijk

Onze producten zijn 100% natuurlijk en biologisch. Wij geloven erin dat kindervoeding vrij moet zijn van onnatuurlijke toevoegingen.

Voedingswaarde

Onze producten bevatten groente en fruit. Wij zorgen ervoor dat onze ingrediënten van biologische oorsprong en van A-klasse zijn. Daarnaast voegen wij geen suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen toe.

Innovatief

Wij zijn altijd bezig met innoveren. De markt verandert constant en wij willen onze doelgroep blijven verrassen met smaakvolle, leuke en vooral gezondere producten.

Transparant

Onze missie moet voor iedereen duidelijk zijn. Wij voelen ons verplicht een zo gezond mogelijke keuze te bieden. Je kind is immers je kostbaarste bezit. Bij ons zul je niks op de verpakking zien staan als het er ook niet in zit.

Natuurlijk

Love My Veggies is ruim 7 jaar geleden opgericht door 2 jonge moeders. Ze zagen dat er nog te veel producten met suiker werd verkocht en ontwikkelden een missie om hier verandering in te brengen. Vanuit daar zijn ze een eigen merk begonnen met het idee om zoveel mogelijk suiker te vervangen door groenten en fruit.

Wat begon als een goed idee is nu bijna 7 jaar later uitgegroeid tot een bedrijf met succesvolle producten die verkocht worden in de supermarkten in Nederland en België. Wij zijn het dagelijkse ontbijt en tussendoortje voor veel kinderen en daar zijn we trots op.

Love My Veggies!